Aktuality

Informujeme z dění v obci

Tři králové přišli na stonavskou radnici

6. ledna 2022

Již tradičně navštívili stonavskou radnici malí koledníci v kostýmech Tří králů. Doprovodila je ředitelka Charity Český Těšín, paní Monika Klimková. Do sbírky přispělo i vedení obce a zaměstnanci úřadu.

Mám radost, že po roční přestávce, kdy byla sbírka virtuální, můžeme osobně přivítat tříkrálové koledníky. Skupinky mladých lidí přinášejí radost a požehnání, ale také důležité poselství: a to, že je třeba pomáhat bližním, kteří se ocitli v těžké životní situaci,“ uvedl senátor a starosta Stonavy Ondřej Feber.

Doplnil, že s ředitelkou Charity Monikou Klimkovou hovořili o důležitosti charitní práce a také o záslužné myšlence sbírky.

Kasičku pro dobrovolné dary najdete také v naší obci v potravinách U čápa. Pokud nenarazíte na koledníky ani na statickou kasičku, můžete dar poslat na sbírkový účet 66008822/0800 nebo prostřednictvím webu trikralovasbirka.cz.

Ve Stonavě jsme letos zapečetili 5 pokladniček, zatím je jenom jedna umístěna v potravinách U čápa – Stonava 49.Letos se nám nepodařilo sehnat koledníky nebo umístit pokladničky na dalších místech. Pro zájemce o koledování jsme stále k dispozici se zapečetěnou pokladničkou, kterou je možné vyzvednout na správním středisku Charity Český Těšín na ulici Mírová 8. Popřípadě ji můžeme do Stonavy doručit,“ uvedla za Charitu Monika Klimková.

Sdílet článek