Aktuality

Informujeme z dění v obci

Obecní úřad je v úřední dny opět přístupný veřejnosti

1. září 2020

Z důvodu zlepšující se situace ve výskytu nemoci covid-19 na území Moravskoslezského kraje, zejména okresu Karviná, Obecní úřad Stonava rozšiřuje  svou činnost pro styk s veřejností za podmínek povinnosti bezpodmínečného dodržování hygienických a epidemiologických opatření v celé budově obecního úřadu:

-    provádění zvýšených hygienických opatření osob (mytí a desinfekce rukou) - k tomuto účelu je při vstupu v budově obecního úřadu umístěn rozprašovač s dezinfekcí, povinnost dodržovat vzájemný odstup osob min. 2 metry, nutnost používání roušek nebo jiné ochrany dýchacích  cest ve vnitřních prostorách úřadu, tak jak to stanoví mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ze dne 24. srpna 2020
-    úřední dny  - pondělí a středa od 08.00 do 17.00 hodin, ostatní dny  po telefonické dohodě.

Dále informujeme občany o možnosti podání žádosti o dotaci z Programu k poskytnutí dotace vlastníkům budov v obci Stonava. Žádosti budou přijímány od 02.09.2020 do 30.09.2020 v úřední dny od 08.00 do 17.00 hodin pouze v zasedací místnosti v přízemí obecního úřadu.  Žádost je možno si stáhnout na portálu obce. Pro urychlení celého procesu žádáme občany, aby žádosti měli již vyplněné a s sebou měli veškeré potřebné podklady.

Dále informujeme občany, že v souvislosti se zprovozněním silničního mostu u Švédského kopce od 1. září je obnovena doprava ČSAD  na trasách podle platných jízdních řádů.

Sdílet článek