Aktuality

Informujeme z dění v obci

Vánoční kouzlo ve Stonavě: Tradiční rozsvícení stromu a Betlémské světlo

15. prosince 2023

Obec Stonava srdečně zve všechny občany a návštěvníky na tradiční rozsvícení vánočního stromu, které se bude konat ve středu 20. prosince 2023 v 16:00 hodin před obecním úřadem. Očekávejte nezapomenutelný zážitek plný vánočního kouzla a radosti pro celou rodinu.

Program večera bude obohacen bohatým kulturním programem. Žesťový orchestr a Smíšený pěvecký sbor Stonawa vám připraví pohodové podání vánočních koled. Pro ty, kteří se těší na lahodné pochutiny, bude k dispozici bohaté občerstvení.

Zvláštní pozornost bude věnována i nejmenším. Děti si budou moci odnést domů kapříka, který jim zpříjemní sváteční atmosféru.

Krojovaní horníci z obce přinesou na slavnostní rozsvícení vánočního stromu Betlémské světlo. Věříme, že tato tradice přinese do vašich domovů světlo a radost. Pokud máte zájem o Betlémské světlo, přineste si svíci, svíčku, lampu nebo lampičku – cokoliv, co vám umožní odnést si plamínek světla zažehnutého v Betlémě a zářit s ním doma.

Přijďte s námi oslavit společně tento magický okamžik a rozsvítit spolu vánoční radost v srdcích všech obyvatel Stonavy.


Děkujeme Skupině ČEZ za příspěvek v rámci projektu Rozsvěcování vánočních stromů 2023.




Sdílet článek